5 najlepších pier Lamy v roku 2024

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

LAMY je nemecká spoločnosť vyrábajúca perá a ceruzky, ktorá ponúka širokú škálu modelov vrátane LAMY 2000 a Safari, ktoré získali prestížne ocenenia za dizajn. Pripravili sme pre vás malý výber piatich pier Lamy predstavených v tomto roku. Všetky fotografie sú z našej kancelárie. Dúfame, že to bude užitočné.

Lamy Al-Star Kewi

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Oheň a voda sú živly limitovanej edície 2024 Lamy Al-Star Kewi! Tvoria ju atramentové, guľôčkové a plniace perá. Na rozdiel od priehľadných čiernych úchopov v klasických perách tohto modelu má séria Kewi farebnú časť úchopu: priehľadnú modrú vo vodnej a priehľadnú červenú v ohnivej farbe.

Čo ešte môžeme povedať o Lamy Al-Star?

  1. Je to dokonalé spracovanie a materiály
  2. Časom overený dizajn
  3. Módne farby a aktuálne aktualizácie (perá tejto kolekcie majú priehľadnú chrípku vo farbe tela)
  4. Charizma vašej obľúbenej značky

Lamy Safari

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Lamy Safari 2024 — Pink Cliff (ružová/sivomodrá) a Violet Blackberry (fialová/čierna)

Odvážna farebná kombinácia písacích potrieb tejto edície kolekcie sa odráža v kontraste matnej a lesklej textúry puzdra.

Nové produkty sú prezentované v atramentovej, rollerovej a guľôčkovej verzii pera, mechanickej ceruzky Lamy Safari, ako aj v súmračnej modrej a černicovej farbe.

Lamy Noto

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Ďalšou špeciálnou edíciou pier Lamy na rok 2024 je model Noto vo farbách Chocolate a Deep Blue. Telo je vyrobené z odolného plastu s matnou povrchovou úpravou, tlačidlo a oblasť pre prst sú z kovu. Klip je elegantne integrovaný do tvaru pera a neprekáža pri písaní.

Minimalistický tvar pera navrhol japonský dizajnér Naoto Fukasawa.

Tento písací nástroj pochádza z Nemecka. Slogan spoločnosti „Design. Made in Germany“ odráža dva hlavné prvky filozofie rodinného podniku — moderný vzhľad a dokonalú nemeckú kvalitu.

Lamy Nexx

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Perá Lamy Nexx sú jemné a ľahké, naučia vás dôverovať pohybu po papieri a navždy si zamilujete písanie rukou alebo kreslenie perom.

Toto vzdelávacie atramentové pero bolo navrhnuté pre deti vo veku 7 až 12 rokov. Bolo navrhnuté s pomocou odborníkov na detské písanie rukou.

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Ľahké telo z eloxovaného hliníka s odnímateľným uzáverom a ergonomickou úchopovou časťou.

Konštrukcia, materiály a prvky pomáhajú predchádzať únave počas dlhých hodín práce.

K dispozícii vo verziách pre začiatočníkov (hrot A), štandardné stredné (hrot M) a ľavácke (hrot LH).

Lamy Accent Brilliant BY

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Prémiové atramentové pero Lamy Accent Brilliant BY má trojrozmerné lesklé oceľové telo, chrómový klip, uzáver so závitom a 14-karátovú dvojfarebnú zlatú špičku.

Úchopová časť pre prsty je vyrobená z briaru, materiálu, ktorý sa vyrába z výrastkov kríka eriky z čeľade vresovité.

5 najlepších pier Lamy v roku 2024

Vďaka vysokému obsahu kyseliny kremičitej sa toto trvanlivé, žiaruvzdorné drevo s vysokým stupňom absorpcie vlhkosti používa na výrobu fajok.

Accent je pero, ktoré získalo ocenenia Good Design, IF Design Awards a Red Dot Design Awards. Jeho hlavnou vlastnosťou je možnosť vymeniť časť úchopu a vytvoriť si vlastný jedinečný písací nástroj.